0

Uskrsni vijenac, vijenac s пасхальным zečica, ukras za vješanje na vrata, uskrs vrata vijenac za poljodjelstvo kuće, uskršnji ukras u zatvorenom prostoru i na otvorenom

(0 Naši kupci)
108.20 kn 154.56 kn

Glavne stavke:

1、 【Široku primjenu】 Vijenac za vrata - idealno uskršnje dekoracije, naširoko koristi u interijerima, domovima, zabavama, zidovima, ulaznih vrata, dnevne sobe, spavaće sobe, prozorima, drveću i tako dalje

2、 【visoko kvalitetni materijal】 Vijenac s rabbit prijavljeni kreativan dizajn, koji izgleda vrlo zabavno i lijepo.Izrađena je od visokokvalitetnog PVC + tkanina, on je trajan, pouzdan i ima dugi vijek trajanja.

3、 【Puna uskršnjih elemenata】Uskrs vrata vijenac učinit će vaš dom više ugodno i srdačno primi goste.To je lako istaknuti zabavna atmosfera Uskrs i proljeće.

4、 【Jednostavnost instalacije】 Instalacija uskršnji vijenca za vrata je jednostavan i može se izvršiti bez ikakvih alata.Jednostavno možete objesiti ga na svakom mjestu gdje želite uljepšati i popraviti uz pomoć užeta.

5、 【Poseban dar】 Vijenac s пасхальным zečica je idealno za Uskrs i da će postati poseban dar za djecu, prijatelje i obitelj.Objesite ga na zid, kako bi vaše unutrašnjosti proljetno atmosferu.

Opis: Uskrsni vrata vijence su ispunjeni пасхальными elementima, kako bi vaš dom za više gostoljubivi i dobrodošli gosti.To je lako naglašava zabavna atmosfera Uskrs i proljeće.

Specifikacija: Naziv: Vijenac s пасхальным white rabbit

Materijal: PVC + tkanina

Pakiranje list: Vijenac s пасхальным zečica * 1

Napomena:

Zbog ručnog mjerenja postoji pogreška u iznosu od proizvoda.

Zbog svjetlosnih efekata i kut kamere, ne postoji razlika u boji proizvoda, molimo za razumijevanje.

  • Materijal : Pamuk
  • Podrijetlo : Kontinentalna Kina
Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljen. Obavezna polja označena *

Vaša ocjena