0

Led svjetleće krila anđela rekvizite za kostim, dječji sjajnog krila leptira za zurke, božićne rekvizite za косплея, darove za djevojčice na rođendan

(0 Naši kupci)
105.42 kn 164.76 kn

Загорающиеся Krila Leptira sa Užaren Koncem, Sjajnog Krila Anđela za Preljev, Večer, Noć vještica, Božić, Rekvizite za Косплея, rođendanski Poklon za Djevojčice

Glavne točke: 1、 [Napravite nezaboravan sjećanje] Kada je vaša mala princeza наденет ovi električni krila leptira, ona će biti sličan vila iz bajke.To će ih san da postane princeza, dodajući nezaboravne uspomene na svoje djetinjstvo!

2、 [Хлопающие krila anđela] dugim pritiskom na prekidač, dječji krila vile mogu захлопать.Stvarajući jedinstven vizualni efekt.Oni su nezamjenjivi rekvizitima za šminkanje lijepe haljine.

3、 [Udobna za nošenje] Električni krila leptira zgodan i многоразовы, imaju podesive naramenice, što vam osigurava prekrasan korisničko iskustvo.

4、 [Idealne potrepštine za zabave] Nevjerojatan krila za djevojčice su naširoko koristi za mnoge prigode, pogodna za rođendane, tematske zabave, magijske predstave, festivali i školskih priredbi i postati dobar pribor za vaše stranke.

5、 [Dobre darove za djevojčice] Sjajnog krila leptira rukovati s tankim vještinu za izradu finih detalja, koji vole djevojke koje žele biti malo vila, i idealni su kao poklon za Noć vještica, Božić, dan rođenja i sl.

Opis: Električni krila leptira izrađene od переливающейся tkiva.Dolaze s podesivim плечевыми trake, koje su mekane i udobne, čvrste, ali pluća.Dugim pritiskom na prekidač dovodi u pokret krila vile.Oni su neophodan rekvizit za šminkanje za lijepe haljine.

Parametri: Veličina: oko 88 * 56,5 * 10 cm/34.64*22.24*3.93 inča

Materijal: PVC

Preporučeni funkcije: sjaj, glazba, krila

Pakiranje list: (dvije varijante) Opcija 1: S pozadinskim osvjetljenjem: telo ruksak * 1, krila * 2 komada (u rasutom stanju), pojasevi * 2, kabel za LDE light * 2, upute * 1,

Ili

Opcija 2: bez svjetla: telo ruksak * 1, krila * 2 kom. (u rasutom stanju), pojasevi * 2, upute * 1

  • Svijetao krila anđela : Svijetao krila anđela
  • Izgovor : Stranka, Božić, Valentinovo, Vjenčanje, Noć vještica, Uskrs, Nova Godina, Diplomski, Godišnjica, Opet u školu, Kineska Nova godina, Dan djeteta, Proslava rođendana, Veliki događaj, Eid al-Fitr
  • E-mail : No
  • Materijal : PVC
  • Sjajni krila leptira : Rekvizite za dječje kostime sa svjetlećim diodama
  • Podrijetlo : Kontinentalna Kina
  • krila leptira : Kut krila
  • Broj modela : Svijetao krila leptira
  • uzorak : Leptir
  • Božićni poklon : Rođendanski poklon
Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljen. Obavezna polja označena *

Vaša ocjena