0

Zimska Kapa sa električnim grijačem 2-u-1, Kapa-Bini, grijani i Грелкой za vrat, Punjiva Topla Zima Runo Kapa Sa grijanjem Za Muškarce I Žene

(0 Naši kupci)
58.27 kn 83.24 kn

Opis:

Zimska kapa sa električnim grijačem je izrađen od visoko kvalitetnih materijala s grijanjem i ima široki spektar primjene.

Karakteristike:

1. Visoko kvalitetni materijal: izrađen je od finog kvalitetnog debelog 95% синеля, 5% dlake mink + pahuljice od karbonskih vlakana, mekan i udoban, jednostavan i zadržava toplinu, ne stavljajući pritisak.

2. Dizajn s grijanom: koristi napajanje od 5 v, USB, dizajnu niske potrošnje, siguran i jednostavan za korištenje, dolazi s ugrađenim грелкой za istovremeno zagrijavanje glave i vrata.

3. Široka primjena: može se koristiti s prekrasnim svakodnevne odjeće, kao što su kapute, veste i vjetrovke, a potreban je i za skijanje, biciklizam i druge vrste rekreacije.

Specifikacija:

Materijal: 95% šanil, 5% mink + pahuljice od karbonskih vlakana

Dužina pločice: 27 cm / cm 10,62 + pramen vune 8,5 cm / 3,34 u.

Dužina užeta za kape: 20 cm / 7,87 inča + lopta za kosu 7,5 cm / 2,95 u.

Širina haube za pločice: 25 cm / 9,84 inča

Neto težina: oko 185 g

Napon: 5 V

Temperatura: 40-50 stupnjeva

Boja: crvena, crna, bijela, ružičasta (slučajna boja u sredini)

Pakiranje list:

1 * Zimska kapa sa električnim grijačem

1 * USB

Napomene:

* Boje mogu se malo razlikovati za različite monitora.

* Molimo vas, dopustite neke greške pri ručnom mjerenju, hvala na razumijevanju.

Pogledajte detaljnije informacije o proizvodu

1. [Odličan materijal] Zimska kapa sa električnim grijačem štiti vašu glavu, uši i vrat od hladnoće kako bi zadovoljili svoje različite potrebe, pružajući vam intimnu njegu i udobnu toplinu, koristeći gustu 95% šanil, 5% dlake mink + pahuljice od karbonskih vlakana.

2. [Bogata] Mekana i elastična, lako растягивающаяся i savršena za glavu većinu odraslih muškaraca i žena, kapa-bini grijani za žene - to je fleksibilan topliji za vrat za muškarce i žene, koji idealno облегает vrat, ne biti bliski ili neugodan, odličan poklon za oca, ženu, prijatelje, kolege na Dan zahvalnosti, Božić, Nova godina, rođendani i sl.

3. [Sigurno i udobno] Pružajući toplinu, da li ste u uredu, kod kuće ili na putu, ženska kapa sa grijanjem opremljen izvorom napajanja od 5 v, USB, dizajnu niske potrošnje, siguran i jednostavan za korištenje, jednostavno spojite isporučeni USB-kabel duljine 4,1 ft na USB port PC napajanjem, punjač ili izvorom napajanja od 5 v, tako da brzo zagrije.

4. [Ugodne temperature zagrijavanja] Zahvaljujući ugrađenom грелке, koji se istovremeno grije glavu i vrat, punjiva električna topla kapa sa grijanjem grije do 40-50 stupnjeva - to je udoban temperaturno područje za ljudsko tijelo, a ona se ne održava temperatura nakon isključivanje iz mreže.

5. [Različitih područja primjene] Punjiva kapa-bini sa grijanjem grije glavu u hladnom vremenu kada je catania na skijanje, klizanje, trčanje, ribolov i planinarenje, šetnje, pogodan je za različite sportove u zatvorenom prostoru i na otvorenom, a može se koristiti s prekrasnim svakodnevne odjeće, kao što su kapute, veste i vjetrovke.

  • Podrijetlo : Kontinentalna Kina
  • Materijal : Umjetna koža
  • Sportski tip : Vožnja biciklom
  • Tip elementa : kapu
  • Paul : Žene
  • Tip slike : prugasta
Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljen. Obavezna polja označena *

Vaša ocjena