0

Branded muške cipele, tenisice, muška obuća za tenis, zgodan casual cipele, luksuzni crne tenisice, muška obuća, ljetne muške tenisice 2023

(0 Naši kupci)
2 546.26 kn
  • Broj artikla: b64653
  • Kategorije: Cipele
  • Oznake:

O isporuci

Nudimo uslugu direktne isporuke.Možete da ostavite nam ime i prezime primatelja, adresu i broj telefona na Bozicna-drvca.com.hr prilikom postavljanja vaše narudžbe.Zatim narudžba će biti poslana.

Mi vam možemo pružiti veliko cijenu za veliko rezervacije.

Pružamo bolju uslugu za naše kupce na isporuci tereta, uključujući smanjenje vremena obrade i pravovremeno praćenje pošiljaka.

O isporuci

1. Roba može biti poslana DHL, FedEx, UPS, TNT, ePacket, EMS, zračnom poštom Kine, Singapura poštom, zračnom poštom Hong kong, PostNL, SFExpress, YunExpress i tako dalje.Možete odabrati željeni način dostave.

2. Mi nećemo biti odgovorni za kašnjenje ili drugih problema, za koji je odgovoran za isporuku usluga.Međutim, mi ćemo vam pomoći pratiti pošiljke

3. Molimo, imajte na umu da mi ne plaćamo za vas nikakve carine ili poreza, ako je vaš posao задерживался na vašem uredu.Kupac mora snositi odgovornost za carinjenje i porez nakon što je upućivanje zastao na lokalne običaje.

4. Možete naručiti s kutiju, a kutija je namijenjena samo za zaštitu cipela.Zbog neizvjesnih faktora u procesu transporta nismo odgovorni za oštećenja kutije

O jamstvu

Obećavamo da se možete vratiti ovaj proizvod iz bilo kojeg razloga nakon kupnje, čak i ako vam se jednostavno ne sviđa.Zatim možete dobiti puni povrat novca ili zamjenu.Ali mi uvjerljivo, podsjećamo vas da morate platiti trošak povratne dostave.

[O razlici u boji] može biti mala razlika u boji između slika i objekata, zbog razlike u najsvjetlijih i najtamnijih kontrast prikaz osobnih računala za vježbanje.

[O njuhu] cipele, samo da покинувшая tvornicu, će imati neki miris ljepila, bez obzira na kvalitetu, i miris ljepila izblijedio, ako ga staviti u проветриваемое mjesto.

[O следах tlaka] pružamo isporučivati sa kutijom, kako bi se izbjegla šteta na putu. ali morate platiti dodatni troškovi dostave. i kutiju samo za zaštitu.mi također ne preuzima odgovornost za oštećenja sklopa.

O unosima

Važno!!!Molimo vas, ne ustručavajte se kontaktirati nas, prije nego ostavljati neutralnu ili negativnu povratnu informaciju, mi smo odmah riješite problem.

Vaše zadovoljstvo i komentari su vrlo važna za nas.Ako vam se sviđaju naši proizvodi i usluge, molimo vas da odvojite trenutak da ostavite nam pozitivnu ocjenu i staviti sve 5 zvjezdica.Mi ćemo biti vrlo zahvalni za to.

  • Naziv : OLOMLB
  • Materijal vrh : Guma
  • Tip elementa : Casual cipele
  • Naziv odjela : Za odrasle
  • Tip cipela : Лоферы
  • Sezone : Proljeće/jesen
  • Podrijetlo : Kontinentalna Kina
Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljen. Obavezna polja označena *

Vaša ocjena