0

Stalak za отпаривания odjeće, ručno sklopivi susilica za rublje, nosač za glačanje tkanina, odjeća za kosu, pribor za tvornice odjeće hotela

(0 Naši kupci)
901.04 kn 1 802.14 kn

Opis:

Ovaj stalak za dvokrevetnoj kotao je izrađen od visoko kvalitetnih materijala, koji se lako deformira.To je opremljen sa okretnim vješalicom za kapute, koja omogućava отпаривать odjeću pod različitim kutovima.Ukupna maksimalna visina 63 cm / 160 cm, na njega možete postaviti različitu odjeću.Proizvod teži samo 0,6 kg / 1,3 kilograma, što olakšava njegovo premještanje i čuvanje.Ovaj stalak za отпаривания je idealan za šivanje tvornice ili kućnu upotrebu.

Specifikacija:

Naziv: Stalak za отпаривания odjeće

Materijal: aluminijska legura

Veličina: do 160 cm

Pakiranje list:

Stalak za отпаривания odjeće * 1

Napomena:

1. Zbog različite prikaze i svjetlosnih efekata stvarna boja proizvoda se može malo razlikovati od boje, što je prikazano na slici.Hvala!

2. Zbog ručnog mjerenja dozvoljeno odstupanje 1-3 vidi

Pogledajte detaljnije informacije o proizvodu

1. Zadebljana aluminijska legura: S стержню, изготовленному od утолщенного aluminijske legure, ovaj отпариватель za odjeću izdržljiva i ima veću nosivost.On je također otporan na deformacije i rđu.Dna ima referentni dizajn s četiri kutova kako bi se osigurala stabilnost i ravnotežu.

2. Optimalna visina: Stalak za parobrodi opremljena teleskopskim mrena, koji možete podesiti na željenu visinu.Dužina štapa postiže 63 cm /160 cm, što je najviši nivo.To omogućuje отпаривать različite vrste odjeće s lakoćom i udobnošću.Kroz ovaj stalak za отпаривания optimalno prikladan za vaše potrebe.

3. Гладьте odjeću s lakoćom: Zakrivljena vješalica na stalku za отпаривания vam omogućava zakretanje odjeću u bilo kojem smjeru.To vam daje priliku da milovati joj pod različitim kutovima i sprečava oštećenja tkiva.

4. Ušteda prostora i nedostatak problema sa težinom od samo 0,6 kg / 1,3 kilograma ovaj stalak za parobrodi jednostavno podizanje i premještanje.Ona je također lagano se sklapa za jednostavnu pohranu, ne zauzima puno prostora.

5. Područje primjene: Ovaj stalak za отпаривания pogodan za različite scenarije, kao što su putovanja u hotel, smještaj kuće, proizvodnja odjeće ili maloprodaja.Možete ga koristiti za jednostavno i brzo отпаривания odjeće.

  • Podrijetlo : Kontinentalna Kina
  • Presavijeni ili ne : DA
  • Napredni ili ne : DA
  • Materijal : Aluminijska legura
  • Vrsta instalacije : Stoji
Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljen. Obavezna polja označena *

Vaša ocjena