0

MOES Bluetooth Smart Led Žarulja promjenjive blistave Svjetlosti lampa od 9 W E27 TUYA Lampe Večernje Svijetle Boje Podesivi Kratka Alexa Google Voice

(4 Naši kupci)
127.03 kn 211.76 kn
  • Broj artikla: b469650
  • Kategorije: Žarulja
  • Oznake:

MOES Bluetooth Smart led žarulja promjenjive svjetline 9 W E27 žarulja za stranke s podesivim bojama rasvjete Radi Alexa

Od MOES

Osnovne karakteristike:

1. Nekoliko prilagodljivih scena

2. Velika energetska učinkovitost

3. Glazbeni profil

4. Stanje brojila

5. Podesiva svjetlina i boja temperatura

Popis paketa:

1 * Pametna led žarulja

1 * Vodič za korisnike

Širok raspon temperature boje

Širok raspon temperature boje pruža živopisne boje RGB za vaš dom i puno dobre rasvjete.

Podesiva svjetlina i boja temperatura

Pomoću aplikacije MOES možete podesiti svjetlinu od 0% do 100% i temperaturu boje od 1800 do 6500 K. Postupne promjene ugodan za oči, u slučaju brze promjene će donijeti nemir.

16 milijuna boja na izbor

16 milijuna boja svjetla mogu zadovoljiti različite potrebe.Šareni svjetlo u romantičnoj atmosferi će vam dati novo iskustvo razumnu života.

Inteligentno glasovno upravljanje

Uključite i podesite osvjetljenje pomoću glasovnog asistenta, kao što su Google Home i Alexa, za upravljanje, uključivanje / isključivanje, boja temperaturom / svjetline i tako dalje, Što vam olakšava život slobodnih ruku.

Napomena: Za bežično daljinsko upravljanje nije potrebna gateway Bluetooth.

Nekoliko prilagodljivih scena

6 scena iz života s različitim osvjetljenja i zatamnjenje možete odabrati individualno.U svakoj sceni možete uživati u svijetlim bojama sa posebnom atmosferom.

Velika energetska učinkovitost

Snaga određuje potrošnju energije, dok lumena određuje svjetlinu.Manja snaga za štednju energije, više lumena kako bi se osiguralo više svijetlo osvjetljenje.To je vaš najbolji izbor za uštedu energije.

Glazbeni profil

Interaktivne efekte između zvuka i svjetla: svjetlosni efekti mogu se mijenjati zajedno s glazbene melodije, da posebno izraditi za vas različitu atmosferu s različitim raspoloženjima.

Napomena: Molimo sačuvajte sučelje glazbenog načina rada kada ga koristite.Sustav Android podržava pozadinsku posao, dok je sustav IOS nema.

Stanje brojila

Svjetiljku možete uključiti ili isključiti u skladu sa navedenim planovima, kako bi vam pomogli uspostaviti zdrave biološki sat i biti trijezan u toku dana, a noć odmor.

Ne smetaju zbog nestanka struje

U režimu "ne uznemiravaj" kad nestane struje i vratite ga kroz neko vrijeme, indikator će se automatski uključiti, ako tipka ne pritisne dva puta u roku od 5 sekundi.

Napomena: Kada je aktiviran način rada "ne ometaj" uspješno je uključen / isključen, led мигнет jednom, a vi ćete ga uključiti tek nakon dvostrukog treperenja.

Q&A

1. Pitanje: Kako ući u način uparivanja?

O: Nakon instalacije žarulje, nakon 5 puta u odnosu nestanka struje, u šesti put prijavite se na način distribucije Bluetooth.

2. Pitanje: Je li neka aplikacija MOES isti kao i program tuya smart life?

A: isti.Program MOES se temelji na aplikaciji tuya smart life, koja ima više funkcija nego program tuya smart life, ali oba se temelje na tehnologiji grafiti.

3. Pitanje: kakav je ritam glazbe?

O: Pri upravljanju радиомикрофоном uređaja (mobilnog telefona), pozadinsko osvjetljenje će reproducirati glazbu u ritmu sa muzikom, koja je pogodna za stranke (Napomena: Kada koristite ovu funkciju, morate ostati sučelje music ritmu i ne mogu prebacivati na druge stranice, a iOS ne podržava pozadinska reprodukcija.Sustav Android može izvoditi ovu funkciju u pozadini, ali softver također mora podržavati ga u sučelju ritmu.)

4. Pitanje: Kako odabrati odgovarajuću temperaturu boje?

O: obično 2700-3000 Na, toplo žuto svjetlo, toplo, lako se isključuje i može se koristiti u spavaćoj sobi.Temperatura od 3000 do 5000 Se može koristiti u dnevnom boravku.U javnim prostorima lampe 5000-6500 Na to hladno svjetlo.Naš stropna svjetiljka podržava 1800 Do (hladno)-6500 K (toplo), što može zadovoljiti potrebe u većem broju scenarija korištenja.

5. U: U čemu je razlika između CCT i CW?

O: Ta dva imena se samo razlikuju principima i metodama upravljanja, ali funkcionalno su slični.Oni su oboje upravljaju boje temperaturom.

6. Pitanje: Znači li to da što je veća moć, to je jače?

O: Što je veća люмены, veća svjetlina; što je veća moć, veća je potrošnja energije.Snaga našeg proizvoda je 23 W 2300 lumena, a svjetla dosegne 100 W / LUMENA, što je više za uštedu energije i ekološki čist.

7. Pitanje: Mogu li upravljati na daljinu?

O: Ako vam je potreban daljinski upravljač, potrebno je koristiti Bluetooth-gateway MOES.

  • Tip elementa : Led žarulje
  • PF : >0.5
  • Vijek trajanja : 15000 sati (pri normalnoj upotrebi)
  • IP : ip20
  • Vrsta baze : e27
  • Temperatura boje : 2700 K 6500 K
  • Naziv : MOES
  • Tip led žarulje : Lopta žarulja s mjehurićima
  • To je pametan uređaj : DA
  • Napon : AC90-250V
  • Certifikacija : ce
  • Kut zrake : 200°
  • Prehrana : 9W
  • Svjetlosni tok : 500-999 lumena, 806 lm
  • Temperatura Boje : 2700K ~ 6500 K
  • Veličina svjetiljke : 60 * 108 mm
  • Baza : e27
  • Učestalost : 50 Hz
  • Indeks boje (Ra.) : >80
  • Podrijetlo : Kontinentalna Kina
review images
Klijent - 2023-04-29

Žarulja super, vidi se da je dobro napravljen, još nije testiran. Kupio po vrlo povoljnoj cijeni. Brza isporuka, i brzo je došao upućivanje

review images
Klijent - 2023-04-26

Radi savršeno. Spaja odmah. Dobra razina svjetline. Ja sam pokušao u roku od tjedan dana bez problema. Preporučujem proizvod.

review images
Klijent - 2023-04-14

Prodavatelj je moj stric je za robota Garna. Roba za Швидко i Був dobra ambalaža. Preporučujem shop, ali postoji багатый вибир i Гарна цына💖

review images
Klijent - 2023-07-19

Budite oprezni, ako želite koristiti funkcije aplikacije Alexa, potreban vam je hub, koji prodaje prodavatelj, ali informacija je vrlo komplicirana.

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljen. Obavezna polja označena *

Vaša ocjena