0

Adapter za bušilice s rupom, đonovi ručna bušilica sa rupom, pričvrsni nosač, univerzalni za bušenje strojevi, pribor za

(0 Naši kupci)
1 537.17 kn 3 074.42 kn
  • Broj artikla: b38245
  • Kategorije: Alati
  • Oznake:

Ova glava za bušenje s kvadratnim rupama neophodna za ljubitelje obradu drveta.To vam omogućuje da lako i precizno izbušiti kvadratne rupe.Izrađena od izdržljivog materijala koji može izdržati veliku brzinu bušenje.To je jednostavno proces ugradnje i uklanjanja, koji je pogodan za većinu modela дрелей.

Postavke:

Materijal: nehrđajući čelik

Naziv: adapter za bušilice s rupom

Pakiranje list:

1 kom. * adapter za bušilice s rupom

Napomene:

1. Zbog različite prikaze i svjetlosnih efekata stvarna boja proizvoda se može malo razlikovati od boje, što je prikazano na slici.

2. Zbog ručnog mjerenja dozvoljeno odstupanje 1-3 vidi

Pogledajte detalje proizvoda

1. Nije lako hrđa: Ovaj adapter za bušilice s rupom izrađen od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, što mu daje čvrstoću i trajnost.On ne rđa tako lako i može vam poslužiti za dugo vremena.To je razlog zašto možete vjerovati da je on pravo rješenje za vaše potrebe u rupturing.

2. Jednostavno bušenje kvadratnih otvora: ovaj adapter - jednostavan alat za bilo koji projekt деревообработке.On ima praktične dizajn bušilice sa kvadratnim rupama, što povećava učinkovitost i kvalitetu svog rada.Pomoću ovog adaptera možete bez napora izbušiti kvadratne rupe.Ona je pogodna za većinu vježbi i jednostavan za korištenje.

3.No Dodatni poslovi ili potrebne alate: Adapter ima strukturu, koju na полозьях, koja vam omogućuje da stavljas ga na svrdlo ili osloboditi od njega za nekoliko sekundi, bez ikakvih komplikacija ili dodatnih alata.

4. Potporanj dvostruke namjene: Ovaj adapter za bušilice s rupom možete koristiti s pitome дрелями ili desktop сверлами, što vam omogućava da odaberete u skladu s različitim potrebama.Ona je pogodna za bušilice promjera od 38 mm do 55 mm/1,5-2,2 inča.

5. Univerzalni alat: pomoću ovog adaptera za bušilice s rupom možete brzo napraviti kvadratne rupe.Ona je pogodna za obradu drveta, proizvodnje namještaja i drugih srodnih industrija.To je koristan alat koji će vam pomoći da obavljaju svoje zadatke s lakoćom i udobnost.

  • Vrsta : Okretni svrdlo
  • Pribor za diy : Woodworking
  • Naziv : ALATI PW
  • Podrijetlo : Kontinentalna Kina
Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljen. Obavezna polja označena *

Vaša ocjena