0

1 kom. stroj za kuhanje sok za hladne napitke, volumen 6 l, poslovni višenamjenski stroj za kuhanje sok od nehrđajućeg čelika, ugostiteljske opreme za švedskog stola s jedne glavom

(0 Naši kupci)
813.73 kn 1 196.67 kn

Sokovnik za hladno piće poslovni višenamjenski sokovnik od nehrđajućeg čelika ugostiteljske opreme za švedskog stola s jedne glavom 6Л 1pc

Podsjetnik za narudžbu:

1. Molimo vas, ostavite nam poruku prilikom naručivanja i podsjetiti nas, kakav napon i novi oprema koja vam je potrebna.Kao što znate, u različitim zemljama koriste se različite standardne priključke i razno napon .

2. Zbog korištenja različitih političkih stranaka robe ponekad tvornica ažurira proizvod i proizvodi nastali nadograđeni proizvod. tako da neke stavke isporuke imaju malo drugačije boje stilova na stranici s detaljima (ali imaju istu funkcionalnost).Obavijestit ćemo vas prije slanja.

3. Ako vaša je adresa se nalazi u udaljenom području, mi ćemo se vratiti k vama, trebate dodati dodatnu naknadu za isporuku u iznosu od 35 dolara, ali ako ne odgovorite nam na vrijeme i platili joj, mi biramo za vas drugi način dostave.

4. Što se tiče fakture i deklarirane vrijednosti, ako imate neke posebne zahtjeve, možete da nas kontaktirate ili ostavite poruku u red.

Molimo, imajte na umu da navedeni proizvod se proizvodi i distribuira u inozemstvu u skladu s propisima zemlje porijekla.

Napomena: Veličina i boja se mogu malo razlikovati zbog ručnog mjerenja i različitim uvjetima rasvjete.Hvala na razumijevanju.

Tehničke karakteristike:

Naslov: Poslovni stroj za proizvodnju sokova

Model: ATG-FC-1P, ATG-YC-1P

Napon: 220 ~ 240 / 110

Snaga: hladna 70 W / temperatura 350 W

Materijal: dno od nehrđajućeg čelika + cijev od PC

Kapacitet: 6 l

Neto težina: oko 4,3 kg

Bruto težina: oko 5,2 kg

Veličina: 57 * 36 * 27 cm

SAVJET 1:

1. Ako ste rusko klijent, mi ćemo vam poslati putem EMS pošiljke. (Uključujući carinjenje i porez).Vrijeme je oko 30 dana. (Ako je vaša adresa se nalazi u udaljenom području, to će potrajati oko 55 dana)

2. Ako ste klijent u državi članici europske unije, na ovaj način "u dogovoru s prodavateljem" traje oko 60 dana željeznicom i UPS. (Uključujući carinjenje i porez)

Savjet 2:

1. Ako je vaša adresa, odnosi se na udaljenom području, morate dodatno platiti 40,00 dolara ili kontaktirajte nas da biste odabrali drugi način dostave.

2. Molimo vas, platiti poreze i skini pošiljke nakon toga, kao što je upućivanje će stići na lokalne običaje.Mi nismo odgovorni za bilo kakve carine i porezi na uvoz.

3. Vrijeme našeg rada: 9: 00-18:30 peking vrijeme.U međuvremenu smo odmah ćemo odgovoriti na vašu poruku.U vrijeme prekida ne možemo odgovoriti na vaš post, molimo za razumijevanje.Odgovoriti ćemo vam u roku od 24 sata.

  • Materijal kućišta : nehrđajući čelik + PC
  • Regulacija brzine : Nema izbora
  • Prostran : > 2500 ml
  • Dimenzije (D x Š x v (inč) : 55* 36*57 cm
  • Naziv : OLOEY
  • Način polaganja : Stol
  • Oblik boot rupe : Okrugli
  • Snaga (W) : hladna 70 W / temperatura 350 W
  • Podrijetlo : Kontinentalna Kina
  • Volumen spremnika za celuloze : 500 ml
  • Broj modela : ATG-FC-1P, ATG-YC-1P
  • Vrsta : poslovni stroj za proizvodnju sokova
Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljen. Obavezna polja označena *

Vaša ocjena