0

Friteza na 5 Litara sa Kontrolno pulta, Безмасляная štednjak, LCD digitalni zaslon Osjetljiv na dodir, 7 raznih načina kuhanja i 53 recepta, Антипригарная obrazac za zagrijavanje.

(0 Naši kupci)
2 722.43 kn 3 535.67 kn

Tehnologija za brzo prženje na 360°: U dubokoj mlado pile CROWNFUL volumen 5 litre koristi tehnologiju za brzo prženje u zraku za 360 stupnjeva, osigurava ravnomjerno kuhanje.Također možete kuhati bez prskanja, koristeći do 80% manje masti ili ulja.

Višenamjenska ploča "sve u jednom": pripremiti vaše omiljeno jelo koristeći različite ugrađene zadane postavke, koje su dizajnirane kako bi vam nekoliko opcija kuhanja.Dostupne su sljedeće postavke: krumpir, Meso, škampi, Torta, Piletina, Biftek, riblje filete, ili možete jednostavno konfigurirati postavke, kuhati jelo baš onako kako vi želite.

Jednostavno održavanje i čišćenje: Digitalna upravljačka ploča sa zaslonom osjetljivim na dodir je vrlo zgodan za korištenje, možete početi kuhati u samo nekoliko pritisaka na tipke.Košarica non-stick premaz olakšava čišćenje.Također je opremljen sa čvrstom zaštitom olovke za sprečavanje slučajnog odvajanja.

Otvora prozor i podesiva rasvjeta: možete lako vidjeti stanje svojih proizvoda, u bilo koje vrijeme, uključujući ugrađenu pozadinsko osvjetljenje, ne čupanje za smeće.Možete gledati kroz prozor napretka kuhanje i vidjeti kako se vaši jela обжариваются do savršene linije.

Uglađeni dizajn: Uredan i uglađeni dizajn čini ga idealnim za postavljanje na bilo koji kuhinjski столешницах.Zahvaljujući матовому pokriće na površini ne ostaju otisci prstiju i ogrebotina.Kapacitet posuđa iznosi 5 litre (4,8 l), što je dovoljno za opskrbu hrane za 2-4 osobe.U prilogu bonus kuharica s ukusnim i jednostavnim receptima za svoje dnevne obroke.

  • Napon (U) : 6V
  • Snaga (W) : 1w
  • Naziv : NoEnName_Null
  • Podrijetlo : Kontinentalna Kina
Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljen. Obavezna polja označena *

Vaša ocjena