0

Trening неразрушимого žvakanja, odlična usluga čišćenja zuba, elastična igračka za pse, nije dozvoljeno dovoditi u obliku редиски, izdržljiva, mini interaktivne, mekana, škripav

(0 Naši kupci)
78.17 kn 223.32 kn

Opis:

【Igračka-пищалка】 Igračka-пищалка za pse je dizajniran sa ugrađenim пищалкой, koja objavljuje smiješne zvukove tijekom žvakanja, što će privući pozornost psa, što žvakanje više uzbudljivo za pse.

【Eko-friendly i dugotrajna】 Proizveden od zdrave, trajne i ekološki gumenog materijala koji je mekan i elastičan.I on može izdržati najagresivnijih пережевывания zadovoljiti prirodne žvakaće instinkte vašeg psa.

【Сопровождайте svog psa】 Kada ste daleko od kuće, škripav igračke pomažu smanjiti tjeskobu i napetost vašeg ljubimca, s igračkama psima neće biti dosadno ili ne oni će gristi namještaj, njihov višak energije se oslobodi.

【Jedinstveni dizajn】 Zbog neravne površine, dizajn u obliku rotkvica može čistiti četkom za uklanjanje zubnog kamenca kod pasa kako horizontalno, tako i vertikalno, imajući zubi vašeg voljenog psa zdravim i smanjuje njihovo destruktivno ponašanje.

【Удовлетворяйте instinktivno potrebe】 je super za igre, zapošljavanje ili перетягивания konopa za vrijeme rata.Zabavan dodatak na aktivan stil života vašeg psa.Zdrava igra je važan za fizički i mentalni razvoj psa, njegove emocije i ponašanje.

Specifikacija:

Materijal: TPR

Boja: narančasta

Dimenzije (približno): (L) 14 cm/5,51 u.

Upućivanje uključuje:

1 kom. x igračka za pse

Napomena:

1. Zbog razlike u osvjetljenju i prikazu boja proizvoda se može malo razlikovati od slike.

2. Moguća su odstupanja u 1-2 cm zbog ručnog mjerenja.

  • Vrsta : Psi
  • To je pametan uređaj : No
  • Vrsta igračaka : Igračke Za Žvakanje
  • Podrijetlo : Kontinentalna Kina
  • Naziv : HOUSEEN
Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljen. Obavezna polja označena *

Vaša ocjena