0

Stroj Blenderu rotacionog барабанчика 3D Za Kemijske Kozmetički Prahu

(0 Naši kupci)
13 580.08 kn

Trodimenzionalni okretni mikser

Trodimenzionalni okretni mikser - to je tip miješanje stroj, namijenjen za miješanje materijala u tri dimenzije.Također je poznat i kao 3D-shaker, 3D-mikser ili 3D-laboratorijske mikser.

Princip rada

Sofisticiran ples pokreta miksera je utjelovljena u život zahvaljujući dinamičnom наклоняющейся sastojini, koji je glatko vrti kružnim pokretima, elegantno njišu naprijed-nazad.To je jedinstveni pokret stvara каскадную, slučajni koreografiju, koja omogućuje miješanje materijala u svim mogućim smjerovima, osiguravajući savršeno mješoviti, homogenu smjesu.

Osnovne komponente

komponente trodimenzionalno mikser swing

Miješanje cilindru, direktno контактирующий materijal, izrađen od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, a unutarnje stijenke cilindra pažljivo polirana.

1) Stupica za upravljanje

2) Platforma za 3D pokreta

3) Sustav za моторизованного pogona

4) Электрогидравлическая hibridna tehnologija

Lice

Okretni mikser 3D superiorniji od drugih miješanje stroj zahvaljujući inovativnom разнонаправленному pokret, koji pruža dovoljno točke miješanja praha unutar cilindra.Ova napredna tehnologija pruža veći stupanj homogenosti miješanje, отличая od drugih mješalice za opće namjene.

1) Odličan rezultat miješanja

2) je Besprijekorna obrada unutarnjih površina

3) Многоосевое kretanje

4) Regulacija brzine pogona promjenjive brzine vrtnje

Prikladne proizvode

Univerzalni okretni 3D-mikseri su idealno rješenje za miješanje proizvoda, od praha do peleta čak i tekućine.Oni su popularni u istraživačkim laboratorijima, zahvaljujući njihovoj sposobnosti da se lako pripremiti uzorke, гомогенизировать i da se emulgovati.

Neka nam je podijeliti s vama neke uzbudljive mogućnosti za miješanje različitih proizvoda uz pomoć napraviti vrhunski 3D-miksera swing.:

U prehrambenoj industriji mikseri 3D swing su idealan alat za stvaranje prehrambenih dodataka, fat proteinska praha i mješavine za pečenje lakšeg miješanja praha i tekućine.Kozmetika i sredstva za osobnu higijenu, kao što su рассыпчатая u prahu i flash-u prahu, možete savršeno miješati s ovim миксеров.

Za bioloških uzoraka, kao što su гомогенаты tkiva, stanica лизаты i protein ekstrakti, 3D-mješalice swing savršen su izbor za pripremu uzoraka.A ako proizvodite boje i premazi, tada, u tim masažer se može miješati pigmenti i ostali materijali za proizvodnju savršenu nijansu i teksturu.

Općenito, mikseri 3D swing svestran i može se koristiti za miješanje širokog spektra proizvoda u laboratorijima i istraživačkim uvjetima.Odabirom odgovarajuće brzine miješanja i pribor, korisnici mogu se osiguralo da njihovi materijali su pažljivo miješa i homogeni.

Neprikladne proizvode

Iako okretni 3D-mikseri imaju univerzalnu primjenu, postoje određene materijale i skripte koje nisu optimalno za ovaj način miješanja.U nastavku je nekoliko primjera, kada mikseri 3D swing može biti najprikladniji izbor za optimalne rezultate miješanje:

1. Visoko viskoznih materijala: Kada je u pitanju mućenje mix, mikseri 3D swing može dati zadovoljstvo, ali oni mogu biti najbolja opcija za kuhanje ljepljiva, guste paste ili gelovi.Ove visoko viskoznih materijala je potrebno malo više truda nego što može dati jednostavan взбивание.Umjesto toga, mikser s velikom brzinom smicanja može biti željena sredstva za uništavanje tih postojanih tvari do savršeno mješovite stanja.

2. Velike čestice: Ako je smjesa sastoji se od velikih čestica, kao što su kosti ili komadiće voća, 3D-miksera swing može biti dovoljno za dobivanje željene smjese.U takvim slučajevima opravdano uzeti u obzir alternativne mogućnosti miješanja, kao što su trake blender ili zakrivljenim mikser, koji mogu biti učinkovitiji u postizanju željene homogenosti.

3. Materijali s niskom gustoćom: Ako смешиваемые materijali posjeduju плавучестью, 3D-миксеру swing može biti teško postići pažljivog miješanja, jer oni mogu ispliva na površinu i izbjeći proces miješanja.U takvom scenariju snažnije mikser sa poboljšanim mogućnostima miješanja, kao što su mikser s visokim pomak ili vrtlog mikser, mogao biti bolje opremljen za više homogenu smjesu.

4. Opasni materijali: Pri radu s opasnim tvarima iznimno je važno biti pažljiv.Ako su materijali o kojima je riječ, smatraju opasnim ili otrovne, korištenje 3D-miksera swing može biti nepromišljen, jer to može dovesti do oduvati čvrstih čestica u zrak i izložiti korisnika riziku.Umjesto toga treba koristiti zatvorenu sustav za miješanje ili mikser, opremljen zaštitnim zvonom, za zaštitu korisnika i umanjuje mogućnosti utjecaja.

Iako mješalice 3D swing imaju izuzetnu svestranost i mogu bez napora miješati najrazličitije tvari, vrlo je važno pažljivo procijeniti jedinstvene karakteristike смешиваемых materijala i pažljivo odabrati odgovarajuće смесительное sadržaji za postizanje željenog rezultata miješanja.

Održavanje

Osiguravanje pouzdanog rada i dugovječnosti vašeg 3D-mikser swing zahtijeva pažljivo održavanje.U nastavku su neke preporuke za čuvanje vaše 3D-mikser swing u savršenom stanju:

1. Redovito čišćenje: Za održavanje mikser u savršenom stanju, vrlo je važno da pažljivo čistite ga nakon svake upotrebe.Nužno rastaviti stroj i pažljivo operite posudu za miješanje, lopatica i sve druge naprave u mekom sapunici rješenje.Nakon toga, kako se sve osuši, možete se ponovno okupiti svoju mikser i biti sigurni da je spremna za kuhanje vaš sljedeći ukusne kreacije!

  • E-pošta : [email protected]
  • Broj modela : SYH-16
  • Materijal : Od nehrđajućeg čelika
  • Napon (U) : 220 U
  • Podrijetlo : Kontinentalna Kina
  • Naziv : DANAS MNOGI
  • Proizvođač : Today Machine Co., DOO
  • Snaga (W) : 500 W
  • funkcija : Miješanje
  • Web stranice : https
Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljen. Obavezna polja označena *

Vaša ocjena