0

Stroj za proizvodnju drvene pelete "dva u jednom" Dizel молотковая drobilice kombiniranog tipa, sa stroj za proizvodnju peleta od piljevine

(0 Naši kupci)
22 746.63 kn

Molimo, imajte na umu

Budući da je vrijednost isporuka u posljednje vrijeme naglo raste, vrijednost svih naših proizvoda na web-mjestu je besplatno.Konačna cijena dostave ovisi od stvarne vrijednosti, molimo potvrdite s nama prije nego što napravite rezervaciju.

Stroj za proizvodnju Drvene Pelete "Dva U jednom" Dizel Молотковая Drobilice Kombiniranog Tipa, Sa Stroj Za proizvodnju Peleta Od Piljevine

To je naširoko koristi u velike, srednje i male аквакультуре, u tvornicama za preradu žitarica i stočne hrane, stočnih farmi, птицефабриках, individualnim farmama i malim i srednjim farmama, poljoprivrednicima ili velikih, srednjih i malih tvornica za preradu hrane.

On se koristi za proizvodnju peleta nakon usitnjavanja slame, različite ljuske riže, kave i sl.

Prednost strojevi za proizvodnju drvenih peleta

1. Jednostavan dizajn, veliku prilagodljivost, male dimenzije i niska razina buke.

2. Praškaste hrane i biljni prah može гранулировать bez dodavanja tekućine, tako da je sadržaj vlage u гранулированном krmi je u osnovi jednak sadržaj vlage u materijalu do granulacije, što je više prikladan za pohranu.

3. Piletina, patka, riba i sl. mogu dobiti veće ekonomske koristi od mješoviti praškaste hrane.

4. Obrada suhog materijala, dobiveni stočne granule imaju veliku tvrdoću, glatku površinu i unutrašnji vodom, što može poboljšati probavu i apsorpciju hranjivih tvari.

5. Proces formiranja čestica može денатурировать faktor stabilnosti na ферментам gušterače u grah i grah, smanjiti negativan utjecaj na probavu, ubiti jaja raznih parazita i drugih patogena, kao i smanjiti broj različitih crva i bolesti probavnog sustava.

Dijelovi strojeva za proizvodnju hrane kuglica, farmer ' s гранулятора, kućanski mali 220, za preradu ribe, kokoši, svinje, ptice, strojevi za proizvodnju hrane kuglica za životinje

Pakiranje strojevi za proizvodnju drvenih peleta

Stručni tim aftermarket strojevi za proizvodnju hrane kuglica za životinje

1 Održavanje komunikacije s kupcima, obavijestiti kupce o procesu narudžbe

2 Tehnička podrška tijekom cijelog posla

3 Razvoj odgovarajućeg marketing plana

4 Pozitivan odgovor na nastale pitanja u vrijeme transakcije

Tvrtka za proizvodnju drobilice za drvo i pelete

Naša tvrtka-Zhengzhou Really Machinery, posjeduje bogato iskustvo izvoz u godinama, koja je specijalizirana na ulici mašinama za čišćenje ribe od nehrđajućeg čelika / strojevima za ubijanje ribe.Zahvaljujući dobrom ugledu i veliki asortiman kvalitetnih i jeftin proizvoda, mi izvoz alatnih strojeva u Ameriku, EU, AU, Južnoj Africi, jugoistočnoj Aziji i tako dalje, koji će poštovati naš kupac.

Ako imate bilo kakvih pitanja o našim autom, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas!

Savjeti

1 U posljednje vrijeme, zbog nestabilne cijene međunarodne dostave, gotovo svaki dan drukčiji.Dakle, bez obzira je li trošak dostave navedene na web-stranicama, free shipping ili ne, konačna cijena s dostavom mora ovisiti o stvarnim troškovima, molimo potvrdite sa našim prodavatelj prije postavljanja vaše narudžbe.

2 Što se tiče veličine stroja, molimo vas da, u skladu s opisom proizvoda.Molimo, imajte na umu da zbog ručnog mjerenja mogu biti nekih odstupanja u veličini, ovisno o tome što odgovara stvarnosti.Ako vam je potrebna točna veličina, molimo vas da kontaktirate našeg prodavatelja da potvrdite to još jednom prije postavljanja vaše narudžbe.

3. Kupci moraju pažljivo pregledajte pakiranje/proizvod, prije nego što potpiše primitak robe.Ako imate bilo kakvih oštećenja, molimo vas, provjerite fotografije i video zapisi, i, molimo vas, kontaktirajte nas u roku od 24 sata, pokušat ćemo vam pomoći da vam postavljati pitanja na pritužbe i tvrdnje!

4 Molimo, imajte na umu da je naš stroj se odnosi na pojedini proizvod, ona ne prihvaća "otkazati rezervaciju" nakon organizacije proizvodnje.

  • Ključne riječi 3 : stroj za proizvodnju drvenih peleta
  • Dodatna oprema : Запирающаяся poklopac
  • Materijal : Od nehrđajućeg čelika
  • Ključne riječi 2 : stroj za proizvodnju stočne peleta
  • Podrijetlo : Kontinentalna Kina
  • Dimenzije (D * Š * V) : 1.6*1.45*1.8 m
  • Prostran : 100-150 KG/H
  • Napon (U) : 380 U
  • funkcija : Miješanje
  • Naziv : stroj za proizvodnju stočne peleta
  • ključne riječi 5 : strojevi za preradu hrane za domaće peradi i ribe
  • Snaga (W) : 1w
  • ključne riječi 4 : Mini-stroj za proizvodnju drvne piljevine
  • Ključne riječi 1 : гранулятор piljevine
Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljen. Obavezna polja označena *

Vaša ocjena