0

174шт 7 boja Duginog balon, гирлянда, luk, kit, Sretan rođendan, Dječak, djevojčica, dječji tuš, Globusa, ukras za zurke, Godišnjicu, vjenčanje

(0 Naši kupci)
96.64 kn 142.15 kn

174шт ohrabrujuće гирлянда od balona:

13шт 10-inčni crveni balon

13шт 10-inčni narančasti balon

13шт 10-inčni žuti balon

13шт 10-inčni tamno zeleni balon

13шт 10-inčni tamno-plavi balon

13шт 10-inčni svijetlo ljubičasta loptu

22шт 10-inčni bijela kugla

10шт 5-inčni crvena lopta

10шт 5-inčni orange bowl

10шт 5-inčni žuta lopta

10шт 5-inčni tamno zelenu loptu

10шт 5-inčni tamno plava kugla

10 kom. 5-inčni svijetlo ljubičasta balon

10 kom. 5-inčni bijeli balon

1 rola 100 kom. ljepljive trake

1 kom. 5-metar lanac za balone

1 rola 10 metara bijele trake

Premium i dugotrajna:

Svi latex cilindri proizvedeni u trajanju od prirodnog lateksa, provjerljive bio-razgradiv.Debeli lateks materijal učinkovito sprječava jaz balona, ne brinite o tome što vaša djeca ili obitelj može biti ugrožena.Možete staviti vijenac od balona navečer prije stranku.Prema rezultatima testiranja, ona se može spremiti do 5-10 dana i izgleda prilično dobro.Ova гирлянда od balona dat će vam kvalitetan komad nakita zurke.

Jednostavnost montaže:

Kit vijenac od balona se lako montira.Prvo, radite baloni mješovite boje održavanje.Drugo, umetnite u zrak balone u otvor za vrpcu za dekoracije balona.Na kraju, vise vijenac na zid.Pomoći će vam ljepilo točke, koji ne ostavljaju tragove na zidu, koju приклеиваете nakon uklanjanja.

【 Napomena 】 :

Bilo koji balon ne može plivati, kada je ispunjen zrakom.On može plivati uz pomoć vodik ili helij.Cijena vodika u nastavku, ali je vrlo opasan pri возгорании.Kada su za punjenje vodikom je potrebno držati podalje od izvora plamena.Helij - inertni plin skup, ali je vrlo siguran.

Zbog različitih rasvjete, različitih kutova snimanja i različite prikazuje se mogu pojaviti male kromatske aberacije.Mislim da prave stvari ljepše!

Garancija kvalitete:

Naš cilj je pružiti našim klijentima vrhunske proizvode i usluge.U normalnim okolnostima mi smo stavili na ambalažu još 2-3 zraka lopte, spriječiti pojavu pojedinih neispravne proizvode. osiguravajući vam je živ i sanjalački party.

Usluga i povratna :

1. Mi brinemo o našim cijenjenim klijentima i uvijek ćemo pokušati da vam pomogne, nadam se uspostaviti s tobom dugoročni poslovni odnos.

2. Molimo, kontaktirajte nas putem centra za poruke, prije nego što ostavite negativan odgovor, ili otvoriti spor na web stranici.Molim vas, dajte nam priliku riješiti bilo koji problem.

3. Ako ste zadovoljni našim proizvodima i uslugama, molimo vas da ostavite svoj pozitivan komentar i 5 zvjezdica. Puno vam hvala!

  • Tip veliko prodaju : No
  • Materijal : Lateks
  • Stil oblika : Okrugli
  • Izgovor : Proslava rođendana
  • Tip kompleta : DA
  • Broj modela : AP230
  • Broj komada : 174 kom.
  • Podrijetlo : Kontinentalna Kina
  • Klasifikacija : Balon
Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljen. Obavezna polja označena *

Vaša ocjena