0

Y55B Univerzalna ladica za kolica s подстаканником 2-u-1 Ladica za pohranu kolica i Pribor za kolica

(0 Naši kupci)
96.00 kn 192.08 kn

Karakteristike:

ООТДТИ

Ladica za dječjim kolicima: Naš ladica za dječjim kolicima posebnog dizajna za dječjim kolicima, sa подстаканником, koji pruža područje za hranjenje i organizira za dijete na otvorenom, jednostavan za instalaciju, pogodan u osnovi za dječjim kolicima.

Odabrani materijal: pladanj za bebe stola koristiti trajni ca ABS-plastike, sasvim bez riseva, izdržljiva, glatka površina, zgodan za korištenje.

Ladica za kolica s ručnim montirati: Ladica za kolica pogodna za razne kolicima, to je jaka, i u njemu se može pohraniti keks, boca, čaša za vodu, oslobađa ruku za vrijeme kupovine, šetnje, putovanja, sigurno je fiksna i ne boji pade.

Jednostavnost instalacije: Ladica za kolica opremljena po visini podesivim vijcima za nošenje, što omogućuje slobodno mijenjati kutove i stupanj zategnutosti stezaljke, lako regulirati stupanj momentom osnivanja u zavisnosti od veličine vaše ručke, idealan za razne kolicima i zadovoljava različite zahtjeve.

Širok raspon primjene: Univerzalna ladica, koji je pogodan za većinu tipova dječjih kolica, kolica za novorođenčad i kolica, kao i za mnoge predmete s ručkama, jednostavan za instalaciju, primjenjiva u različitim uvjetima korištenja.

Tehničke karakteristike:

Dimenzije proizvoda: cca. 37,5x17 cm/14,76x6,69 cm

Materijal: ABS

Izbor boja: bijela/crna

Upućivanje uključuje:

1 x ladica za dječja kolica

Napomena:

Molim vas, dopustite pogreške u 1-2 cm zbog ručnog mjerenja.

Zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati stvarne boje proizvoda.

  • Raspon dobi : 7-12 m
  • Broj modela : Y55B2SS315375
  • Materijal : plastika
  • CN : Zhejiang
  • Podrijetlo : Kontinentalna Kina
Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljen. Obavezna polja označena *

Vaša ocjena