0

Mali rulet Alat za šivanje tijela Mjerna linija za Kontrolu strujanja Ergonomija Krojač Obrtnički ravnalo za Mjerenje oprema za kuću

(0 Naši kupci)
11.77 kn 29.46 kn

Mali Rulet Alat Za Šivanje Tijela Mjerna Linija za Kontrolu Strujanja Ergonomija Krojač Zanat Linija Mjera Proizvode za Dom

Glavne točke: 1 、 Spremnost za korištenje: Ovaj rulet je opremljen blokadom mehanizam koji sigurno drži traku na mjesto i omogućuje vam da s lakoćom provesti točna i pouzdana mjerenja.Jednostavno kliknite gumb za brisanje trake, kada završite.

2、 Jasno očitavanje: Ovaj rulet je lako čitljive brojke i утолщенное nož od ugljičnog čelika, koji mogu biti nominirani od strane do 3 metra, bez savijanja, pružajući vam je točna i pouzdana mjerenja svaki put.

3、 Široku primjenu: Bez obzira trebaju li vam mjerenja za građevinske projekte u svojim rukama, uređenje kuće ili svakodnevnu upotrebu, ova rulet može obavljati sve vrste mjerenja dužine do 5 ili 10 metara.

4、 lako nositi sa sobom: zahvaljujući čvrstih najlona uže i metalni isječak ovaj rulet pruža precizne i stabilne rezultate.Ona je također prenosivi i možete je lako nositi sa sobom, što je čini savršenom za bilo koji projekt.

5、 Idealno za ponovnu upotrebu: Izrađen od izdržljiva materijala sa zaštitom od pada, ovaj rulet ima ca kućište od ABS-plastike, koji može izdržati duže korištenje i omogućuje točno mjerenje.

Tehničke karakteristike: Materijal: ABS i čelik

Dužina: oko 3/5/10 m /9.84/16.40/32.8 noge

Boja: crna

Sadržaj paketa: 1 * čelična rulet

  • Broj modela : Mali rulet
  • Materijal : Metalne
  • Vrsta : Linija
  • Podrijetlo : Kontinentalna Kina
  • U presavijeni : DA
  • Linija za promociju : No
Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljen. Obavezna polja označena *

Vaša ocjena