0

1 set akrila transparentne oznaka za postavljanje na stol i drvene držače, pločice s brojevima, okvir za prikaz izbornika na svadbeni stol za банкетной zurke na veliko

(0 Naši kupci)
20.40 kn 25.46 kn

Opis:

Akril Stolni Držač Znak s Drvenom Osnovom Transparentno Svadbeni Stol Znak za Broj Mjesto Karte Prikaz Štand Za Restoran Hotela Novi

Karakteristike:

Praktičan akril držač za pločice: Naš akril držač za tablete sadrži 1 transparentan акриловую okvir i 1 drveni stalak, elegantan izgled i pogodan je za postavljanje znakova, slika, crteža, meni, brojevi stolova, letaka i sl.

Prozirni tabelarnom znak sa brojem telefona: Prozirni akril stol znak je idealan za prikaz brojeva vjenčanje površine, moderan i praktičan funkcija s odgovarajućim veličine lako kombinirati s vašim сервировками površini, dobro ukrašava svoje središnje elemente.

Prijemni materijal: Izrađen od kvalitetne čvrste i akrilnog materijala, okrugli rub polirane, bez riseva, čvrst, nju nije lako razbiti, otporan na ogrebotine i trajan.

Dvostrani prikaz: Okvir za pločice je izrađen od prozirnog akrila, otporan na ogrebotine i jasno može prikazati s obje strane, također možete koristiti s oznakama za bijela ploča (ne dolaze u kompletu), da bi sobe pločice svojim rukama.

Širok spektar primjene slučajeva: Naš akril držač za posjetnice pogodno za razne aktivnosti, kao što su vjenčanje, restoran, hotel, poslovni sastanak, kao i naširoko se koristi za razne zabave i bankete.

Tehničke karakteristike:

Materijal: akril, drvo

Izbor stila: BT052/BT053/BT054/BT055

Neto težina: približno 35 g / 0,07 kilograma

Napomena:

Malo pakiranje ne.

Prijelaz: 1 cm = 10 mm = 0,39 inča.

Molimo vas, dozvoliti odstupanja od 1-2 cm zbog ručnog mjerenja. molimo vas, pobrinite se da vam ne smeta, prije nego što ponuditi cijenu.

Zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati stvarne boje proizvoda.Hvala!

Upućivanje uključuje:

1 x držač za pločice s mjesto

  • Proizvod : Držač za pločice s kartaški stol
  • Materijal : plastika, Akril, Drveni
  • Podrijetlo : Kontinentalna Kina
  • Neto težina : približno 35 g /0,07 kilograma
  • Opcija stil : BT052/BT053/BT054/BT055
Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljen. Obavezna polja označena *

Vaša ocjena