0

Automatsko lanser za lopti, snažan stroj za podnošenje teniskih loptica i bejzbol, stroj za bacanje teniske loptice za pse malih i srednje veličine

(0 Naši kupci)
533.79 kn 1 067.58 kn

Opis:

1. Ovaj lanser za pseći lopti može zanimati vaš pas je najbolji pratilac za svog psa, kad je sama kod kuće.

2. Može se koristiti u zatvorenom i na otvorenom.

3. Ona također ima baterije uređaj, koji se može koristiti nakon instalacije baterije.

Postavke:

Materijal: ABS

Boja: narančasto-bijeli

Veličina 26 * 26 * 20 cm/10.24*10.24*7.87 inč

Pakiranje list:

1 * lanser za lopte

1 * Adapter

3 * loptice

Pogledajte detaljnije informacije o proizvodu

1. Pozovite interes za pse: Ovaj uređaj za pokretanje pas lopti može izazvati interes svog psa, a najbolji je pratilac za svog psa, kada je sama doma, to također može pomoći da vaš ljubimac ostane zdrava i napunjena energijom i ukloniti stres, kada ste u pokretu.

2. Različita područja primjene: možete koristiti automatsko toranj za instalaciju za lopti u zatvorenom prostoru i na otvorenom, to je automatski lanser, koja se može koristiti kao pas i vlasnik.

3. Praktičan dizajn: Automatski lanser s kuglicama pogodan za prostore različitih veličina i ima tri različita raspona: 3 m, 6 m i 9 m (9.84/19.69/25.53 metara).

4. Povoljno koristiti: lanser za teniskih loptica za pse opremljen sa baterijskim uređaj koji je spreman za korištenje nakon spajanja akumulatora, što je vrlo praktično za korištenje na otvorenom.To je s adapterom za napajanje, koji možete povezati i koristiti.

5. Pogodna za pse: 1 Sa automatskim метателем lopte, 1 adapter za napajanje i 3 mala teniska loptica bacač lopte za pse siguran za korištenje, to je dovoljno dobro odgovara vašem psu za vježbanje.

  • Vrsta : Psi
  • To je pametan uređaj : No
  • Tip kompleta : No
  • Podrijetlo : Kontinentalna Kina
  • Vrsta igračaka : Automatsko pokretanje mehanizma za lopte
Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljen. Obavezna polja označena *

Vaša ocjena