0

Visokokvalitetna 2021 Izrađen Po mjeri Dugu Crnu Suknju Plesnu Haljinu S Džepovima Berba Satin Maxi Suknje Dužine Do Poda Ženska Suknja Na Munje

(0 Naši kupci)
2 088.37 kn 2 198.28 kn
  • Broj artikla: b123551
  • Kategorije: Ženska odjeća
  • Oznake: duge suknje maxi ženske satin, odjeća dugo black satin suknja, duga suknja s džepovima od satena, suknja duga satin na red

1. Ove suknje su s nevidljivom grom i mat izgled struka, molimo vas, recite nam vašu točnu veličinu struka prilikom naručivanja.

2. Ako imate poseban zahtjev u vezi dužine, molimo vas da ostavite nam poruku pod nalogom.

3. Poslat ćemo vam ga prioritetno Kina je besplatno.

4. Ako vam je potreban proizvod hitno, molim vas, ostavite mi poruku o točnom datumu koju želite.

5. Ako slanje provodi u Brazilu, molimo vas da nas obavijestite CPF primatelja u okvir s porukom, jer u suprotnom nećemo moći poslati suknju.

Ako želite druge boje, možete jednostavno provjeriti našu tablicu boja za izabrati iz njega, željenu boju, a zatim ostavite komentar Ispod narudžbom, navodeći broj boju koju želite!

1. Avio-polazak pošte, Kina, besplatna dostava u sve zemlje.

Vrijeme isporuke je oko 15-45 radnih dana, u normalnom načinu rada za većinu zemalja.U stresna vremena može biti neznatno kašnjenje.

2. e-Packet, besplatna dostava u SAD, veliku Britaniju, Kanadu, Australiju, Rusiju, Francusku, Izrael, Saudijsku Arabiju i Ukrajini

Uobičajeno vrijeme dostave je oko 5-15 radnih dana.

3. e-EMS/EMV

U normalnom slučaju, vrijeme isporuke je od 5-15 dana za većinu zemalja.U Brazilu može biti oko 30 dana.To ovisi o običajima u različitim zemljama.

4. Specijalna linija u Francuskoj, velikoj Britaniji, AU i većina europskih zemalja

Pošiljka će biti poslana EMS u Kini i DPD u destinaciji.Dostava do odredišta traje 5-7 radnih dana.Pri normalnim isporuci carinski naknada se ne naplaćuje.Ako se odlučite za ovaj način dostave, poštanski troškovi će iznositi oko 10-15 dolara.

5. Aramex u Saudijsku Arabiju, Katar, Ujedinjeni Arapski Emirati itd

To je najbrži način za isporuku navedenih zemalja.Dostava traje oko 5-7 dana.Ali poštanski troškovi će iznositi oko 20-30 dolara

6. Četiri glavne ekspresne dostave.DHL, UPS, TNT, FedEx

1. Ako ste zadovoljni s našim proizvodima, molimo vas da ostavite nam neke povratne informacije s pet zvjezdica.

2. Molimo vas, ne ustručavajte se kontaktirati nas, prije nego ostavljati neutralnu ili negativnu povratnu informaciju.Mi ćemo učiniti sve napore da riješi probleme za vas.

Gotovo sva roba može biti vraćena, osim za proizvode koji su napravljeni po mjeri.Molimo sačuvajte suknju, potpuno nova sa originalnim oznake i oznake.

Molimo kontaktirajte nas prije slanja suknje natrag!

Obavijestit ćemo vas detaljima povratka.Ako se samo vrati suknju na adresu koja je navedena na ambalaži, ne možemo ga dobiti i povrat novca.

1. Ako ustanovite da suknja ne bi boje ili veličine, molimo vas pošaljite nam kvalitetne fotografije u roku od 3 radna dana od primitka suknje.Možete vratiti novac ili promijeniti suknju.

2. Ako postoje očiti problemi s kvalitetom suknje, kao što su velike količine nečistoća, kvara ili greške površine, molimo vas pošaljite nam kvalitetne fotografije u roku od 3 radna dana od primitka suknje.Možete vratiti novac ili promijeniti suknju.

3. Ako problem nije u kvaliteti, mi oduzimati poštarinu, kada će povrat novca.

  • Naziv : WDPL
  • Linija struka : Prirodni faktori
  • Broj modela : Suknje
  • Ukras : Remen
  • Materijal : Polyester
  • Tip slike : Однотонный
  • Podrijetlo : Kontinentalna Kina
  • Silueta : Loptu haljina
  • Dužina haljine : Dužina do poda
  • Paul : Žene
Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljen. Obavezna polja označena *

Vaša ocjena